Menü

Youtube videók

EBIOS LA VELA GRANDE VII

Ár:
190.500 Ft (150.000 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 1044500
Elérhetőség: Szállítási idő: 12 munkanap
Várható szállítás: 2021. november 16.

STÍLUSOS VONÁSOK ÉLÉNK LÁNGGAL

A La Vela Grande az ebios-fire egyik különleges sorozata. Ezek a fáklyaszerű biokandallók meleget teremtenek otthonában, vagy akár kertjében, de közkedvelt kiegészítője a szállodáknak, éttermeknek egyaránt. Különleges kialakítása vonzza a tekinteteket, gyönyörű lángképe pedig egyedi légkört teremt. Különböző méretekben kapható.

Leírás és Paraméterek

A La Vela Grande biokandalló elegáns kialakítása hívogató hangulattal üdvözli a vendégeket. Egyszerű, ámde kifinomult megjelenésével szemet gyönyörködtető látványt nyújt. Időtlen szépsége és egyben modern felépítése páratlan hatást kelt.

A La Vela Grande biokandalló különleges tulajdonságai:

  • KÜLÖNLEGES TULAJDONSÁG

A La Vela Grande fáklyaszerű megjelenése különleges hangulatot teremt. Élénk, gyönyörű lángképe vonzza a tekinteteket, melegsége pedig egyedi légkört idéz.

  • KÖRNYEZETBARÁT BERENDEZÉS

A bioetanol megújuló energiaforrások egyike, mivel kizárólag biomasszából (például cukornádból, gabonából vagy biológiailag lebomló hulladékokból) állítják elő. Az égés során minimális szén-dioxid keletkezik (mértéke a kilégzéssel egyenértékű), emellett pedig csak vízgőz szabadul fel, így a biokandallók nem szennyezik a környezetet káros anyagok kibocsátásával.

  • GYORS ÜZEMBE HELYEZÉS

A La Vela Grande biokandalló pillanatok alatt készen áll a használatra. Nincs szükség összeszerelésre, mindössze meg kell ismerkednie a kandalló működésével, amely nem igényel sok erőfeszítést, hiszen a biokandallók használata nagyon egyszerű.

  • MOBILITÁS

Költözéskor vagy felújításkor a La Vela Grande biokandallót könnyedén áthelyezheti oda, ahová szeretné. Mivel ez egy szabadonálló darab, így nincs szükség beépítésre, vagyis szinte bármilyen környezetbe beilleszthető.

  • MAGAS SZINTŰ BIZTONSÁG

Az ebios kandallók TÜV tanúsítvánnyal rendelkeznek, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a biokandalló biztonsági tartály kupakja megakadályozza a bioetanol szivárgását, függetlenül attól, hogy a tartály milyen helyzetben van. Minden tartály nyomáspróbával tesztelnek a gyártás során, és egy nyomáscsökkentő szelep további biztonságot nyújt. A szintjelzőnek köszönhetően mindig megnézheti a tartályban rendelkezésre álló üzemanyag mennyiségét.

Anyaga rozsdamentes acél
Szín acél
Tartály mérete 1 liter
Égési idő 6 óra
Súly 11 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!