Menü

Youtube videók

EBIOS KENSINGTON 1V

Cikkszám: KENSINGTON
Elérhetőség: Szállítási idő: 12 munkanap
Várható szállítás: 2021. november 15.

LENYŰGÖZŐ KERET NÉLKÜLI BIOKANDALLÓ

Az ebios-fire Kensington egy klasszikus, beépíthető biokandalló, amely egyedi méretben is kérhető. Letisztult vonalainak köszönhetően bármilyen enteriőrdizájn trendhez kiválóan passzol. A gyönyörű lángmintát a matt fekete belső tér váltja ki, különlegessége pedig, hogy kézi vezérléssel, illetve távirányító segítségével is működtethető.

Leírás és Paraméterek

Az ebios-fire beépíthető tartályai nagyfokú rugalmasságot kínálnak a tervezés során: ez az innovatív bioetanol tartály tökéletesen illeszthető egyedi bútorokba és burkolatokba, így mindenki saját ízlésére szabhatja a megjelenését. Így a biokandalló nemcsak kellemes légkört teremt, hanem otthona egyik legdizájnosabb elemévé is válhat.

A Kensington biokandalló különleges tulajdonságai:

  • EGYEDI MEGJELENÉS

A Kensington beépíthető biokandalló egyedi méretben kérhető, időtlen megjelenésének köszönhetően pedig bárhová beillesztheti otthonában.

  • KÖRNYEZETBARÁT BERENDEZÉS

A bioetanol a megújuló energiaforrások egyike, mivel kizárólag biomasszából (például cukornádból, gabonából vagy biológiailag lebomló hulladékokból) állítják elő. Az égés során minimális szén-dioxid keletkezik (mértéke a kilégzéssel egyenértékű), emellett pedig csak vízgőz szabadul fel, így a biokandallók nem szennyezik a környezetet káros anyagok kibocsátásával.

  • KIS HELYIGÉNYŰ

A beépíthető Kensington biokandalló nem igényel nagy alapterületet, csupán egy szép helyet a falon, ahonnan kellemes meleget áraszt, és nagyon különleges hangulatot teremt a szobában.

  • GYORS ÜZEMBE HELYEZÉS

A Kensington biokandalló pillanatok alatt készen áll a használatra. A biztonságos beépítés után csak meg kell ismerkednie a kandalló működésével, amely nem igényel sok erőfeszítést, hiszen a biokandallók használata nagyon egyszerű.

  • MAGAS SZINTŰ BIZTONSÁG

Az ebios kandallók TÜV tanúsítvánnyal rendelkeznek, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a biokandalló biztonsági tartály kupakja megakadályozza a bioetanol szivárgását, függetlenül attól, hogy a tartály milyen helyzetben van. Minden tartály nyomáspróbával tesztelnek a gyártás során, és egy nyomáscsökkentő szelep további biztonságot nyújt. A szintjelzőnek köszönhetően mindig megnézheti a tartályban rendelkezésre álló üzemanyag mennyiségét.

  • AUTOMATA TARTÁLY

A Kensington biokandalló automata tartállyal is kérhető, aminek köszönhetően sokáig élvezheti a lángok gyönyörű játékát. Az automata tartályok nagyfokú rugalmasságot kínálnak a tervezés során: működése egyszerű, az egyenletes tűznek köszönhetően pedig látványa páratlan. Kézi vezérléssel, illetve távirányítóval is működtethető.

Anyaga rozsdamentes acél
Szín fekete
Tartály mérete egyedi méretben kérhető
Égési idő tartály méretétől függően 3-6 óra
Beépíthető mélység 27,5 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!