Menü

SKAMOL KÁLCIUMSZILIKÁT LAP 1000x610x25

Ár:
5.660 Ft (4.457 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 24130004
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2021. szeptember 22.
Tisztelt Vásárlóink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a kálcium szilikát termékek darabos mennyiségben történő vásárlására csak személyes átvétellel van lehetőség.
 
Kálcium-szilikát szigetelő lapok a kandallók hőszigetelésére tervezve! 

A legtöbb projekt kizárólag a SKAMOTEC 225 építőlemezek használatával is megvalósítható, vagyis nem kell külön vázat és falakat készíteni. Ezzel egy munkafázist máris elhagyhatunk, és többfajta építőanyag helyett egyetlen terméket használhatunk. A SKAMOTEC 225 építőlemezek mind a hagyományos, mind a modern stílusú kandallókompozíciókhoz is kiválóan felhasználhatók.

Könnyű és gyors feldolgozás és telepítés.

A termék megfelel az A1 tűzvédelmi osztály követelményeinek, vagyis nem éghető szigetelőanyag. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a SKAMOTEC 225 panelek megakadályozzák, hogy tűz keletkezzen, tűz esetén gátolják a láng terjedését, és semmiféle káros anyagot nem bocsátanak ki.

 
 

Leírás és Paraméterek

A Skamo Calcium Silica Plate Board Board® kandalló burkolatok építésére és falak szigetelésére szolgál. Könnyű és merev szerkezetet teremt. Könnyen megmunkálható. Összeszerelését ISOL GLUE ragasztóval és csavarokkal végezzük. Ideális fagerendák, oldalfalak és a kandalló mögötti fal hőszigetelésére.

Teljes egészben kiváltja a gipszkartonon és ásványgyapoton alapuló hagyományos megoldást, hiszen ezek az anyagok nem felelnek meg a biztonsági előírásoknak. 

A Skamo Board® lemez egy kiváló szigetelésű panel, amelyet legfeljebb 1000 ° C hőmérsékleten való használatra terveztek. A Skamol® termékek biztonságosak és az egészségre sem veszélyesek.

Jellemzői miatt alkalmasak a kandallók, kályhák, kazánok és hasonló felhasználással bíró termékek szigetelésére. Ellenáll a szén-monoxidnak és a szénhidrogéneknek, a kalcium-szilikát lapok.

A Skamotec 225 magas hő- és tűzálló kalcium-szilikát lapok, amely számos előnyt kínál számunkra, többek között a nagy mechanikai szilárdságot, az alacsony hővezető képességet és a maximális üzemi hőmérsékletet 1000 ° C-ig.

A Skamotec 225 kivételes hőállóságának köszönhetően képes ellenállni a folyamatos hőciklusoknak. A Skamotec 225 a kandallóházak teljes és biztonságos rendszere.

SKAMOTEC 225 egy könnyű építőanyag, amely számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik: 

A SKAMOTEC 225 annyira teherbíró, hogy különböző anyagú – például kő vagy kerámia – borítással is díszíthető. Ez a termék rendkívül sokféle, igényes megoldás alkalmazását teszi lehetővé.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!