Menü

Tervezze meg álmai kandallóját!

Tervezze meg álmai kandallóját!

Újdonságok webshopunkban! Beépíthető ethanol tartályok és tűzterek!

Webáruházunkban eddig csak kész kandallókat forgamaztunk, amelyek között a klasszikus stílusú kandallóktól egészen a modern minimalista dizájnnamegfelelő kandallókig bármi megtalálható volt. De mi a helyzet akkor, ha Ön valami egészen egyedit szeretne? Most már erre is tudunk választ adni. Magyarországon egyedülálló módon, webáruházunkban a legnagyobb kínálatból válogathat mostmár a százféleképpen beépíthető ethanol tartályokból és tűzterekből! Csak a képzelete szabhat határt annak, hogy kandallója milyen formában pompázzon lakásában vagy akár a kertben/teraszon! És természetesen kémény ezekhez sem kell!

Webáruházunkban mostantól 8 féle méretű és formájú ethanol tartály közül és 3 féle komplett, beépíthető tűztér közül válogathatunk! Ezek a tartályok és tűzterek azért nagyszerűek, mert 100%-ban a saját igényére szabhatja és alakíthatja ki kandallóját. Az egyetlen előírás a tartályokkal kapcsolatban, hogy mindenképpen hő és tűzálló anyagból kell kialakítanunk a tartályt körülvevő tűzteret. Ez lehet kő, tégla, beton, rozsdamentes acél vagy akár hőálló gipszkarton is, szóval van miből válogatnunk. Így bármilyen méretű, és formájú kandallót megalkothatunk.

A beépítéshez természetesen adunk segítséget. Van egy beépítési útmutatónk, amiben leírjuk, hogy az ethanol tartályt milyen méretű tűztérbe javasolt beépíteni, megadjuk, hogy a beépített tartály mellett, mögött és előtt hány cm a javasolt, biztonságos terület. Ezt az útmutatót ide kattintva is megnézheti!

 

Beépítési ötletek képekben (kattintson a képre a nagyobb méretért!):

 

Webshopunkban megvásárolható ethanol tartályokat és tűztereket az alábbiakban látja:

Tartalomhoz tartozó címkék: Tervezze meg álmai kandallóját!