Menü

PREMIUM FIREPLACES

Az ebios-fire termékek nagyon sokféle dizájnt kínálnak. Letisztult vonalakkal rendelkeznek, ezáltal megjelenésük igazán időtlenné válik. A lángokat a SCHOTT ROBAX ebios-fire üvegtáblák keretezik, és azok tükrözik vissza. Ez a csodálatos optikai játék elvarázsolni Önt és vendégeit.

Az ebios-fire biokandallók abszolút figyelemfelkeltőek. Kerekek, oválisak vagy téglalap alakúak, megjelenésük egyedi, így könnyen otthona fénypontjává válik. A beépített kandallók beépíthetőek téglafalakba vagy gipszkartonba. A beépítési változatok különböző építési módszerekkel rendelkeznek, és az alkalmazási területtől függően keretekkel, panelekkel és hátfalakkal vannak ellátva, koherens összképet alkotva. Az ebios-fire falra szerelt kandallói igazi műalkotásnak tűnnek.

A gyönyörű kandallók számos modellje fekete, fehér, króm vagy szálcsiszolt rozsdamentes acél színből választható, ami még elegánsabbá teszi a kandalló megjelenését. Letisztult formáival és színeivel bármilyen dizájnhoz kiválóan passzol.

Egyszerűen válassza ki az Önnek legkedvesebb kandallót a széles választékból. Ha bármilyen kérdése van az ebios-fire termékekkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!