Menü
Ön itt jár: > >

Blog

Minden, amit stílusról, lakberendezésről és a modern kandallókról tudni érdemes!

A biokandalló csak látványkandalló vagy fűt is?

A legtöbb érdeklődőnek és vásárlónak ez az első kérdése a biokandallókkal kapcsolatban. Sokan azt is kérdezik, hogy ez igazi láng vagy csak imitáció? Erre a rövid válaszunk az, hogy igazi tűz és meleget is ad. A továbbiakban egyszerűen elmagyarázzuk, hogy hogyan és mennyire képes fűteni a biokandalló.

Hogyan válasszunk tüzelőanyagot biokandallónkhoz?

Kis hazánkban is egyre nagyobb választék áll rendelkezésünkre biokandallókhoz árult tüzelő anyagokból. Már nem csak a kiszerelést illetően nő a választék, hanem azt is el kell döntenünk, hogy milyen állagú (zselés vagy folyékony) vagy milyen összetételű (bioetanol vagy isopropyl alkohol) tüzelő anyagot válasszunk biokandallónkhoz. A következő cikkünkben ebben szeretnénk segítséget nyújtani. Bemutatjuk a tüzelőanyagok fajtáit és hogy mire érdemes odafigyelni vásárláskor.

Hagyományos kandallóból biokandalló? Lehetséges!

Egyre többször találkozunk ezzel a kérdéssel, ezért most úgy döntöttünk, hogy egy cikkben is bemutatjuk, hogyan alakíthatja át Ön is meglévő kandallóját modern, környezet és egészségkímélő biokandallóvá.

Lakberendezési stílus körkép 2. rész: Klasszikus stílus

A lakberendezési stíluskörképünk soron következő, 2. részében a nemesi hangulatot árasztó klasszikus stílusról fogunk írni.

Lakberendezési stílus körkép 1. rész: Minimál stílus

A lakberendezési stíluskörképünk első részében a manapság egyre népszerűbb minimalista stílust fogjuk bemutatni. 

Tervezze meg álmai kandallóját!

Újdonságok webshopunkban! Beépíthető ethanol tartályok és tűzterek!