Menü

Mi az a füstmentes kandalló?

A füstmentes kandalló valódi kandalló, valódi tűzzel, viszont kémény, füst és káros anyag kibocsátás nélkül. Akár egy belvárosi vagy lakóparki lakásba, akár egy családi házba, ahol a kémény hiánya miatt nincs lehetőség hagyományos kandalló vagy cserépkályha beépítésére.

Magyarországon egyedülálló termékünk a füstmentes kandalló a tűz minden kellemes tulajdonságát átadja, a füst kivételével. Üzemeltetése egyszerű, kényelmes, tiszta, és nem igényel hosszas előkészületeket mint hagyományos elődjei.

 

Miért pont tőlünk?

 

  • mert nagy választékunknak köszönhetően, a sokféle stílusú kandalló közül biztos megtalálja azt, amelyik az Ön lakásához a leginkább illik.
  • mert kandallóink megfelelnek a legszigorúbb európai követelményeknek is. Termékeink TÜV minősítéssel rendelkeznek.
  • mert a kandallóink működéséhez nincs szükség kéményre, így lakása bármely helyiségében használhatja, egyszerűen csak állítsa a  fal mellé, mint egy bútort vagy szerelje fel pár csavarral a falra.
  • mert bár nem fűtésre találták ki, de a tűz melege az egész házat átjárja, és mivel nincs kémény (ami a füsttel együtt a tűz melegének nagy részét is elvezetné), a keletkezett hő 100%-a a lakásban marad, könnyen és gyorsan felmelegítve így azt a helyiséget ahol használják.
  • mert kiváló minőségűek, időtállóak, minőségi anyagfelhasználással készülnek európai gyártó által.
  • mert legfőbb célunk a 100%-os vásárlói elégedettség, így biztos lehet benne hogy a megvásárolt termék tökéletes lesz.